1. Termenii si conditiile reprezinta regulile care se aplica pentru concursurile organizate de Prolad pe pagina de Facebook  (https://www.facebook.com/prolad.ro) Participantii la concursurile organizate pe aceasta pagina sunt de acord sa respecte si sa se ghideze dupa acesti termeni si conditii.

2. Concursurile sunt organizate de Prolad SRL, avand sediul la adresa: ....................

3. In cazul unei dispute legata de un anumit concurs, decizia finala apartine Prolad SRL si nici o corespondenta sau discutie inainte sau dupa terminarea concursului nu va fi luata in considerare.

4. Angajatii sau membrii din familia angajatilor Prolad SRL nu pot participa la concursuri. Prolad SRL isi rezerva dreptul de a schimba castigatorii sau a refuza sa premieze unul sau mai multi castigatori ai concursurilor, daca Prolad SRL are motive intemeiate sa creada ca unul dintre castigatori nu este eligibil.

5. Intrand in aceste concursuri, fiecare participant se angajeaza ca dateletransmise sunt adevarate, si complete. Prolad SRL isi rezerva dreptul de a verifica eligibilitatea participantilor.

6. La cocursurile din pagina Prolad poate participa orice persoana din Romania cu varsta peste 18 ani. Nu sunt acceptati participanti din afara Romaniei.

7. Prolad SRL are dreptul de-a descalifica orice participant in cazul in care considera ca a incalcat Termenii si Conditiile.

8. Participarea la concursurile Prolad se poate face doar pe pagina de facebook Prolad. Fiecare participant trebuie sa completeze informatiile cerute pentru concurs. Intrarea in concurs este gratuita.

9. Este interzisa folosirea mai multor conturi de Facebook la un singur concurs. Incalcarea acestei reguli aduce de la sine descalificarea participantului in cauza cu toate conturile inscrise in concurs.

10. Momentele de incepere si incetare ale concursurilor vor postate public pe pagina de Facebook. Inscrierile in concurs in afara programului prezentat nu vor fi luate in considerare.

11. Prolad SRL nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care apar defectiuni de orice fel, deconectarea retelei de internet si comunicatii,erori,intreruperi,intarzieri, pierderea sau uitarea parolei, acces neautorizat,virusi,bug-uri,intarzierea datorita rapunsului serverului sau alte cauze in afara razei de control sau expertiza a Prolad SRL

12. Castigatorii sunt selectati aleator din comentariile si like-urile din pagina de Facebook si fiecare castigator va primi un singur premiu. Dupa primirea premiului, castigatorul are obligatia sa publice un comentariu la postarea in care au fost anuntati castigatorii.

13. Premiile concursurilor sunt decise de Prolad SRL si sunt postate public pe pagina de Facebook. Premiile nu pot fi transformate in bani si nu sunt transferabile.

14. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Prolad.In cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 5 zile, acesta este descalificat si se va selecta un alt castigator.

15. Premiile sunt sunt alese si oferite de Prolad SRL. Nicio actiune nu poate modifica deciziile Prolad legate de acordarea acestor premii.

16. Prolad SRL isi rezerva dreptul de-a pastra informatiile participantilor la concurs si folosirea acestora pe pagina de Facebook sau site-ul oficial pentru anuntarea castigatorilor. 

17. Prolad SRL poate folosi ulterior informatiile trimise de partipanti in campanii de marketing, dar nu poate oferi aceste informatii catre terti.

18. Prolad SRL isi rezerva dreptul de a schimba in orice fel acesti Termeni si Conditii fara un anunt in prealabil catre vreunul dintre participanti sau de a anula si/sau amana orice concurs pentru orice motiv.Orice schimbare va fi publicata in acesti Termeni si Conditii.

19. Orice informatie legata de concursuri o puteti trimite pe adresa: office @ prolad.ro

20. Termenii si Conditiile prezentate in aceasta pagina sunt singurele care pot fi luate in considerare in ceea ce priveste concursurile Prolad si orice alte Termeni si Conditii sunt excluse. In cazul unei dispute sau a unui conflict legat de concursuri, aceste Termeni si Conditii sunt singurele care vor fi luate in considerare.