Cum ajung produsele la dumneavoastra



- in Bucuresti:

- livrarea se poate face la adresa aleasa de dumneavoastra GRATUIT (pentru comenzile mai mari de 150 lei). Livrarile se pot efectua pana la ora 18.00 de luni pana sambata a doua zi dupa ce ati facut comanda. Pentru comenzile mai mici de 150 lei taxa de transport este 14.90 lei.
- produsele se pot ridica de la sediul nostru dupa o comanda prealabila online si dupa confirmarea comenzii la ora indicata de reprezentantul de vanzari. Comenzile confirmate de operatorii nostri pana in ora 12.00 pot fi ridicate in aceeasi zi in intervalul 12.00 – 16.00 sau a doua zi incepand cu ora 09.00 – pana la ora16.00

- in Tara:

- ai TRANSPORT GRATUIT in TOATA TARA pentru orice comanda mai mare de 150 lei in aria de acoperire Fan Courier ce poate fi consultata AICI. Pentru comenzile mai mici de 90 lei taxa de transport este 14.90 lei.


- Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.