Car Kit Bluetooth TUADIA MAGNET, hands-Free, dual point, multiuser

Nou

Tuadia Magnet este un dispozitiv Bluetooth ce integreaza un difuzor puternic si un microfon, conceput pentru a purta convorbiri telefonice Hands-Free. Gratie tehnologiei A2DP, Tuadia Magnet permite in plus, ascultarea alertelor vocale, a indicatiilor de localizare GPS.

Mai multe detalii

3 Produse

108,40 lei

Informații

Design inteligent si functii utile

Tuadia Magnet este un dispozitiv Bluetooth ce integreaza un difuzor puternic si un microfon, conceput pentru a purta convorbiri telefonice Hands-Free. Gratie tehnologiei A2DP, Tuadia Magnet permite in plus, ascultarea alertelor vocale, a indicatiilor de localizare GPS. Prin conexiunea Bluetooth fara fir se evita firele dezordonate sau montajul pe bordul masinii. Dotat cu o clema pentru fixarea pe parasolar in vederea unei receptii optime, cu o prindere pe baza de magnet, Tuadia Magnet poate fi detasat si mutat in alt loc oricand(ex: pentru incarcarea acumulatorului, mutarea produsului pe partea cealalta a clemei de prindere in situatiile in care parasolarul este utilizat pentru a stopa efectul de orbire al soarelui ,etc)

Tehnologie DSP

Prin utilizarea tehnologiei DSP (Procesor de Sunet Digital) se obtine ajustarea sunetului receptionat in functie de nivelul vocii, de zgomotul de fundal, de socuri sonore (alarma care porneste brusc), astfel incat se obtine un sunet de cristal, specific unei conversatii purtate din birou, nu din masina. Prin eliminarea ecoului si a zgomotul de fond in mod full duplex, se obtine claritatea sunetului la ambele capete ale conversatiei.

Tehnologie Dualpoint, Multiuser

Tuadia Magnet memoreaza pana la 8 dispozitive bluetooth si se conecteaza automat cu oricare dintre acestea. Gratie functiei Dual Point, poate fi conectat in permanenta la doua dispozitive Bluetooth care pot functiona simultan, in timp real. Astfel poate fi conectat in permanenta la doua telefoane mobile, putandu-se comuta convorbirea intre acestea.

Fara bataie de cap, fara tam-tam

Tuadia Magnet va ajuta sa ajungeti la destinatie fara bataie de cap. Purtand convorbiri telefonice hands-free, respectati prevederile legale. Sincronizarea initiala cu telefonul este insotita de instructiuni vocale, in limba engleza. Odata sincronizat cu telefonul, se va conecta automat. Iar cand sunteti apelat, puteti raspunde folosind tastele speciale de pe Tuadia Magnet, astfel incat convorbirile hands-free sa fie cat mai simplu de efectuat. Prin tastele marcate + si - se poate regla volumul sunetului, sau se poate naviga intre melodii in cazul utilizarii pentru a asculta muzica.

Alimentare

Tuadia Magnet este prevazut cu o baterie reincarcabila, de 600 mAh, care permite o autonomie de 6-10 ore, in functie de modul de utilizare. Tuadia Magnet contine un incarcator USB pentru masina de tip priza de bricheta auto si un cablu de incarcare USB. Alimentarea si incarcarea acumulatorului inclus se poate face de la orice incarcator USB sau PC. Este recomandat utilizarea incarcatoarelor portabile Tuadia Powerzilla.

Siguranta si eficienta

Alimentarea se poate face atat de la 12 V dar si de la 24 V. Prin conexiunea USB se poate incarca si un dispozitiv mobil, folosind un cablu adecvat.

Specificatii

- Versiunea Bluetooth 4.0 prin procesorul CSR 8610
- Putere de transmisie: Class 2, pana la 10 metri
- Conexiune Dual Point, Multiuser – 8 utilizatori
- Autonomie de lucru: 6-8 ore
- Timp de incarcare a bateriei incorporate: 3 ore
- Alimentare/Incarcare: USB, 5V/1A
- Capacitate baterie reincarcabila: 600 mAh


Tip Accesoriu: Car kit auto hands-free
Porturi: micro USB
Caracteristici speciale: Bluetooth 3.0
Culoare: Negru
Compatibilitate: Universala
Tehnologie: Bluetooth

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Car Kit Bluetooth TUADIA MAGNET, hands-Free, dual point, multiuser

Car Kit Bluetooth TUADIA MAGNET, hands-Free, dual point, multiuser

Tuadia Magnet este un dispozitiv Bluetooth ce integreaza un difuzor puternic si un microfon, conceput pentru a purta convorbiri telefonice Hands-Free. Gratie tehnologiei A2DP, Tuadia Magnet permite in plus, ascultarea alertelor vocale, a indicatiilor de localizare GPS.